Betaling

Als je iets van je gading hebt gevonden op sp-connect.nl / nl.sp-connect.eu / sp-connect.eu/nl, voeg het dan toe aan je winkelmandje. Ga dan naar "Kassa", waar je de betaalmethode voor je bestelling kunt kiezen:
(Houd er rekening mee dat we een minimale bestelwaarde van € 10,-- hanteren in onze online winkel).

Creditcard: Visa, Mastercard, American Express

Voer je creditcardgegevens in op het bestelformulier. Ons systeem garandeert een veilige gegevensoverdracht: al je creditcardgegevens en gegevens over je account worden altijd gecodeerd met het SSL-protocol.
SSL (Secure Sockets Layer) is een systeem voor de overdracht van gecodeerde gegevens via internet. Het verbergt je gegevens voor onbevoegden en maakt daarom misbruik van je gegevens of je creditcard onmogelijk. Als een website beveiligd is met SSL, zie je onderin je browser een hangslotpictogram. Natuurlijk vind je meer informatie over SSL op Wikipedia.

Pay Pal:

Pay Pal is een betalingssysteem voor snelle en veilige online transacties.  Om zo'n betaling te doen, moet je je registreren op de website van Pay Pal.  Met Pay Pal kun je in de meeste online winkels betalen en hoef je niet elke keer je gegevens in te voeren. Ondersteund worden de belangrijkste creditcards zoals VISA, Mastercard, American Express en Discover, maar ook het overmaken van geld van je gewone bankrekening naar je PayPal-rekening.

Apple Pay:

Apple Pay is een mobiele betaal- en digitale portemonneedienst van Apple Inc. waarmee gebruikers betalingen kunnen verrichten met een iPhone, Apple Watch, iPad of Mac.

Overschrijving (vooruitbetaling / EFT):

Maak het totaalbedrag dat op de orderbevestiging staat (waarde van de goederen plus verzendkosten) gratis over op onze onderstaande rekening. De levering vindt plaats direct na ontvangst van het verschuldigde bedrag.

Bankgegevens
SP United Vertriebs GmbH
IBAN: DE45202308000010032502
BIC: MHSBDEHBXXX