Retourzendingen en terugbetalingen

SP United biedt een 30 dagen geld-terug-garantie retourbeleid op alle aankopen*.
Als je een product koopt en het bevalt je niet, dan heb je 30 dagen de tijd om een retourzending te regelen. Neem contact op met onze klantenservice met uw bestelnummer als u gebruik wilt maken van de 30 dagen geld-terug-garantie. Alle geretourneerde bestellingen moeten worden teruggestuurd naar ons pakhuis in Oostenrijk. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

*Design Edition telefoonhoesjes zijn uitgesloten van deze garantie.

Retourbeleid:

Dus u bent niet tevreden over een artikel en wilt het terugsturen?

Return 123

Dat is volledig mogelijk met onze 30 dagen Geld Terug Garantie als het/de artikel(en) is/zijn:

  • in de originele verpakking
  • ongebruikt
  • onbeschadigd
  • verkoopbare staat

Het uitproberen van het product kan ertoe leiden dat het/de artikel(en) zich in een "gebruikte" staat bevindt/ bevinden en mogelijk in een onverkoopbare staat aan ons wordt geretourneerd. In een dergelijk geval dient u het waardeverlies te compenseren - wat weer betekent: wij kunnen u niet het volledige aankoopbedrag vergoeden. Dit geldt ook als u de artikelen helemaal niet of gedeeltelijk terugstuurt. U kunt de aansprakelijkheid voor het vergoeden van het 'waardeverlies' vermijden als u de artikelen niet gebruikt en niets doet wat de waarde beïnvloedt voordat u besluit ze terug te sturen.

Houd er rekening mee dat we geen "deelbundel" retourzendingen kunnen accepteren. Wat betekent "deelbundel"? Het is wanneer u een bundel heeft gekocht en één onderdeel is niet naar uw tevredenheid, u kunt de artikelen waar u tevreden over bent niet houden en de artikelen waar u niet tevreden over bent terugsturen. In dit geval moet u de hele bundel terugsturen om het een geslaagde retourzending te laten zijn.

Om een retourzending te regelen, dient u een aanvraagformulier in met uw oorspronkelijke bestelnummer en de reden voor de retourzending. Wij zullen u een e-mail sturen met informatie over waar u de geretourneerde artikelen naartoe moet sturen. Helaas betaalt SP United niet de kosten van de retourzending.


Restitutiebeleid:

Zodra wij uw artikel(en) hebben ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel(en) hebben ontvangen. Als de artikelen in acceptabele staat zijn, wordt het bedrag teruggestort op je oorspronkelijke betaalwijze. Het kan tot twee weken duren voordat de terugbetaling op uw rekeningoverzicht verschijnt.

Houdt u er rekening mee dat de verzendkosten niet-terugbetaalbaar.

Aanvraagformulier voor terugbetaling:

Vul het onderstaande formulier in en vermeld het volgende in je bericht:

  • Ordernummer - het nummer op je orderbevestiging/factuur.
  • Een korte beschrijving van het verzoek
  • Gelieve het aankoopbewijs te uploaden en een paar foto's met betrekking tot de aanvraag.